martes, 16 de junio de 2009

AMANIDA DE CIGRONS AMB BACALLA


Ingredients: per dues persones.
100gr de cigrons cuits
1oogr bacalla dessalat
dos capdells (cogollos)
2 tomaquets
dos dents d'all
dues collarades d'oli de oliva
una llesca de pa torrat
Vingre al gust.

Preparació:

En un bol barrejar els cigrons,totes les verdures tallades fines,afegir-hi el vinagre, l'oli i la sal,deixar masserar.
Mentrestant ,saltejar el bacallà esqueixat amb una mica d'oli i els alls picadets.
Per últim afegir-ho a l'amanida que ja tenim preparada en el bol.

Espero que os agradi,bon profit!!!!

2 comentarios:

  1. Hola ANGELINA!!!!!

    Que be.... tens un bloc!!!
    Avere si hi poses moltes cooosetes!!!
    petons.

    ResponderEliminar
  2. Hola Àngela! La Trini m'ha comentat que heu estat totes dues creant aquest blog per a receptes de cuina. Espero que l'actualitzis molt i que t'ho passi bé fent-ho! Escolta, quan tinguis més entrades, si vols, te'l podem publicar a la bloguesfera de DONES EN XARXA DE VILANOVA I LA GELTRÚ, ¿què et sembla? Moltes felicitats pel blog i endavant!

    ResponderEliminar